8'
προετοιμασία
μαγείρεμα
Σύνολο: 8'
Υλικά
Μερίδες: 3-4 (ως ορεκτικό)Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε γκουακαμόλε, κόβουμε τα αβοκάντο στη μέση, αφαιρούμε το κουκούτσι και με ένα κουτάλι αφαιρούμε τη σάρκα και τη βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ.
- Τη λιώνουμε με ένα πιρούνι, προσθέτουμε το μοσχολέμονο και ανακατεύουμε.
- Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε. Επειδή και ο κόλιανδρος και το μοσχολέμονο έχουν έντονη γεύση, καθορίζουμε τις ποσότητες ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλουμε.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 107.