15'
προετοιμασία
10' μαγείρεμα
Σύνολο: 25'
Υλικά
Μερίδες: 2Διαδικασία
- Σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε το ζωμό γαρίδας και ζεσταίνουμε μέχρι να αχνίσει ελαφρώς.
- Ρίχνουμε το κρασί και ανακατεύουμε για 1-2 λεπτά.
- Προσθέτουμε τον μαϊντανό, τα ντοματίνια, το ξύσμα λάιμ, το ξερό θυμάρι, αλάτι και πιπέρι και μαγειρεύουμε για 4 – 5 λεπτά, σε μέτρια φωτιά.
- Ρίχνουμε τις γαρίδες, μαγειρεύουμε για άλλα 2 λεπτά και αδειάζουμε σε βαθύ πιάτο.
- Ραντίζουμε τις κρασάτες γαρίδες με λίγο ελαιόλαδο, σκορπίζουμε λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρουμε.