5'
προετοιμασία
Σύνολο: 5'
Υλικά
Μερίδες: 4Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε ντιπ μαγιονέζας με μουστάρδα, αρχικά αν μας αρέσει το σκόρδο, το λιώνουμε, αλλιώς «περνάμε» την επιφάνεια του μπολ με τη σκελίδα, ίσα να αρωματιστεί λίγο.
- Στη συνέχεια, βάζουμε όλα τα υλικά στο μπολ και τα ανακατεύουμε καλά να ενωθούν.
- Δοκιμάζουμε το αλατοπίπερο.
- Διατηρείται στο ψυγείο σε βάζο με καπάκι για 1 εβδομάδα.
- Με το ντιπ μαγιονέζας με μουστάρδα μπορούμε να συνοδεύσουμε ψάρια ψητά και βραστά, ψαρομπίφτεκα και τηγανιτές πατάτες.