ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣPalomaPaloma

10' προετοιμασία
3 ώρες αναμονή
Σύνολο: 3 ώρες και 10'

Υλικά

Μερίδες: 6 ποτήρια

Διαδικασία

  1. Για να ετοιμάσουμε την Cumin paloma σε ένα μικρό αντικολλητικό τηγάνι σκορπίζουμε το κύμινο και ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά για λίγα λεπτά, μέχρι το κύμινο να σκορπίσει το άρωμά του.
  2. Αποσύρουμε το τηγανάκι από τη φωτιά, αφήνουμε το κύμινο να κρυώσει και το ρίχνουμε σε ένα μπολ μαζί με 200 ml από την τεκίλα.
  3. Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε για 3 ώρες κατά μέρος, για να αρωματίσουμε το ποτό.
  4. Σε μια κανάτα ρίχνουμε την αρωματισμένη τεκίλα, την υπόλοιπη τεκίλα, τον χυμό, το ξίδι και το σιρόπι ζάχαρης και ανακατεύουμε.
  5. Βάζουμε από λίγα παγάκια σε 6 ποτήρια και μοιράζουμε στο καθένα από 100 ml κοκτέιλ.
  6. Απογεμίζουμε με όση σόδα επιθυμεί ο καθένας.
  7. Στολίζουμε με φέτες γκρέιπφρουτ και σερβίρουμε.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 220.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT