25'
προετοιμασία
15' μαγείρεμα
Σύνολο: 40'
Υλικά
Διαδικασία
- Βάζετε όλα τα υλικά εκτός από τα αυγά στο μίξερ και χτυπάτε με το φτερό, μέχρι να αποκτήσουν μια αμμώδη υφή.
- Προσθέτετε τα αυγά και ζυμώνετε μέχρι να γίνει η ζύμη ομοιόμορφη και την αφήνετε στο ψυγείο για 1-2 ώρες να παγώσει.
- Ανοίγετε με τον πλάστη φύλλο 4-5 εκ.
- και κόβετε σε διάφορα σχήματα.
- Επαναλαμβάνετε μέχρι να τελειώσει η ζύμη.
- Ψήνετε στους 170°C για 15-17 λεπτά.