20'
προετοιμασία
Σύνολο: 20'
Υλικά
Μερίδες: 6Υλικά για τη σάλτσα
Διαδικασία
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C (αέρα).
- Στον πάγκο της κουζίνας απλώνουμε το κρέας, αλείφουμε με τη μουστάρδα, αλατοπιπερώνουμε, πασπαλίζουμε με τα μυρωδικά και στη μέση στρώνουμε τη φέτα και τη λιαστή ντομάτα.
- Πιέζουμε τα υλικά να κολλήσουν στο κρέας.
- Ρολάρουμε και με ένα σπάγκο δένουμε.
- Τυλίγουμε σε μία λαδόκολλα και τοποθετούμε σε ένα ταψί.
- Μέσα στο ταψί προσθέτουμε τα υλικά για τη σάλτσα και 3 ποτήρια νερό.
- Ψήνουμε για 2 ½ ώρες.
- Όταν ψηθεί, αφαιρούμε το κρέας από το ταψί.
- Βγάζουμε τη λαδόκολλα και τοποθετούμε σε ξύλο κοπής.
- Σε ένα μπλέντερ ρίχνουμε τα υγρά και τα λαχανικά από το ταψί και τα πολτοποιούμε.
- Κόβουμε το κρέας σε φέτες, περιχύνουμε με τη σάλτσα και συνοδεύουμε με baby βουτυρένια πατάτα.