30'
προετοιμασία
20' μαγείρεμα
Σύνολο: 50'
Υλικά
Διαδικασία
- Ζυμώνετε το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις, το Κακάο ΓΙΩΤΗΣ, τον καφέ, το βούτυρο, το κρασί, το νερό και τη ζάχαρη άχνη μέχρι να γίνουν μια ομοιόμορφη ζύμη.
- Τη βάζετε στο ψυγείο να παγώσει για 20 λεπτά.
- Βάζετε το ηλιέλαιο να κάψει.
- Σε ένα πάγκο ρίχνετε λίγο αλεύρι και με τη βοήθεια του πλάστη ανοίγετε τη ζύμη σε λεπτό φύλλο.
- Με μια κούπα κόβετε στρογγυλά canolli, τα τυλίγετε στο δάκτυλό σας, πιέζετε τις 2 άκρες να κολλήσουν και τα ρίχνετε στο λάδι να τηγανιστούν.
- Τα βάζετε σε απορροφητικό χαρτί και επαναλμβάνετε τη διαδικασία μέχρι να τελειώσει όλη η ζύμη.
- Χτυπάτε το ΓΙΩΤΗΣ Crème με λίγη ζάχαρη άχνη να αφρατέψει.
- Γεμίζετε τα canolli με λίγη Μαρμελάδα Βερίκοκο Fytro και στις άκρες καλύπτετε με το έτοιμο ΓΙΩΤΗΣ Crème.