ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΑυγά με μπέικον, σπαράγγια και σάλτσα μουστάρδαςΑυγά με μπέικον, σπαράγγια και σάλτσα μουστάρδας
30' μαγείρεμα
Σύνολο: 30'

Υλικά

Μερίδες: 6

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε τα αυγά με μπέικον, ξεκινάμε προθερμαίνοντας τον φούρνο στους 140°C.
  2. Ντύνουμε με τις φέτες μπέικον τις θήκες για μάφιν (2 φέτες για κάθε θήκη), φροντίζοντας οι φέτες να εξέχουν λίγο.
  3. Σπάμε από 1 αυγό σε κάθε θήκη και αλατοπιπερώνουμε.
  4. Φουρνίζουμε και ψήνουμε για 30 λεπτά, μέχρι να σφίξουν τα ασπράδια και να ροδίσουν απαλά οι άκρες του μπέικον.
  5. Βγάζουμε τις «κούπες» από τη φόρμα και τακτοποιούμε σε πιατέλα.
  6. Πασπαλίζουμε με λίγο ψιλοκομμένο σχοινόπρασο ή φρέσκο κρεμμυδάκι και σερβίρουμε.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Ζάχαρη & Αλεύρι, τεύχος 54.

Άρθρα και Συνταγές με Αλλαντικά

Άρθρα και Συνταγές με Αυγά

Άρθρα και Συνταγές με Μπέικον

Άρθρα και Συνταγές για Πρωινό

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT