Ένας απλός και γρήγορος μεζές που έχει άλλη νοστιμιά όταν μαγειρεύεται με τις γινωμένες ντομάτες του καλοκαιριού. Τη συνταγή μας έδωσε ο Αλέξανδρος Παπαδάκης του ομώνυμου καφενείου στον Άρδακτο Ρεθύμνου.
Ένας απλός και γρήγορος μεζές που έχει άλλη νοστιμιά όταν μαγειρεύεται με τις γινωμένες ντομάτες του καλοκαιριού. Τη συνταγή μας έδωσε ο Αλέξανδρος Παπαδάκης του ομώνυμου καφενείου στον Άρδακτο Ρεθύμνου.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 208.