15'
προετοιμασία
20' μαγείρεμα
Σύνολο: 35'
Υλικά
Μερίδες: 4Διαδικασία
- Πλένουμε το ρύζι στο σουρωτήρι.
- Βάζουμε στην κατσαρόλα το λάδι και τσιγαρίζουμε λίγο τα κρεμμυδάκια. Όταν αρχίσουν να μαραίνονται, ρίχνουμε τις κορφάδες, ανακατεύουμε 2 - 3 φορές και προσθέτουμε το ρύζι.
- Ανακατεύουμε για 3 - 4 λεπτά, αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε το βραστό νερό. Όταν αρχίσει να πήζει το ρύζι, ρίχνουμε τον άνηθο και το δυόσμο και ανακατεύουμε απαλά.
- Αποσύρουμε το πιλάφι όταν είναι μελάτο και το σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.