Οι καλοκαιρινές μας Κυριακές μοχοβολούν γιουβέτσια και μουσακάδες, μελωμένα κριθαράκια και καλοδουλεμένες σάλτσες ντομάτας με βασιλικό από τη γλάστρα του μπαλκονιού. Στρώνουμε τραπέζι, βάζουμε στη μέση ψωμιά και μπίρες και χαιρόμαστε τα φαγητά που λαχταράμε όλη την εβδομάδα. Σας έχουμε συνταγές πέρα για πέρα κλασικές, όπως το ψάρι αλά σπετσιώτα ενώ άλλες τις έχουμε προσαρμόσει για να ταιριάζουν καλύτερα με την εποχή, όπως ο διαφορετικός, λίγο πιο ελαφρύς αλλά απίστευτα ζουμερός και απολαυστικός, μουσακάς με φιλέτο κοτόπουλου, ώριμες ντοματούλες και κασέρι Ξάνθης. Το γιουβέτσι, μαγειρεμένο με χυμώδεις ντομάτες, βασιλικό και θυμάρι γίνεται ακαταμάχητο ενώ με κριθαράκι φτιάχνουμε και ένα μελωμένο, καλοχυλωμένο γιουβέτσι με γαρίδες, καλαμάρια και σουπιές που μυρίζει θάλασσα.

Δείτε εδώ 6 κορυφαίες συνταγές για τα κυριακάτικα καλοκαιρινά τραπέζια:

Άρθρα και Συνταγές με Κρέας

Άρθρα και Συνταγές με Όσπρια

Άρθρα και Συνταγές με Πουλερικά

Άρθρα και Συνταγές με Ψάρι

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT