Το κλασικό, κυριακάτικο μοσχαράκι το καλοκαίρι γίνεται ακόμα πιο ωραίο όταν το συνδυάζουμε τα τα λαχανικά της εποχής! Στην κατσαρόλα, στη γάστρα ή στο ταψί, το κρέας σιγομαγειρεύεται και γίνεται τρυφερό ενώ τα φασολάκια και οι μπάμιες, τα γλυκά κολοκύθια, οι μελιτζάνες και οι γινωμένες, ζουμερές ντομάτες του δίνουν έξτρα νοστιμιά. Έχετε δοκιμάσει φασολάκια με μοσχαράκι τας κεμπάπ ή μπάμιες με μοσχαρίσιο κιμά στην κατσαρόλα; Και οι δυο συνταγές έχουν καταγωγή από την Πόλη και θα σας μείνουν αξέχαστες. Το κοκκινιστό αποκτά άλλη αίγλη όταν γίνεται με φρέσκες ντομάτες στην εποχή τους ενώ το λεμονάτο, μαγειρεμένο με κολοκυθάκια, είναι ταίριασμα από τα λίγα. Όσο για το μοσχάρι με μελιτζάνες, θεωρείται από πολλούς ο καλύτερος συνδυασμός. Μαγειρέψτε αυτά τα δύο υλικά μαζί και απολαύστε ένα φαγητό σκέτο λουκούμι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΚολοκυθοκεφτέδεςΚολοκυθοκεφτέδες: οι 10 καλύτερες συνταγές του Γαστρονόμου

Δείτε εδώ 12 συνταγές για μοσχαράκι με καλοκαιρινά λαχανικά:

Άρθρα και Συνταγές με Κρέας

Άρθρα και Συνταγές με Λαχανικά

Άρθρα και Συνταγές με Μοσχάρι

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT