30'
προετοιμασία
Σύνολο: 30'
Υλικά
Μερίδες: 6Για το ντρέσινγκ
Διαδικασία
- Για τις πρασινάδες με πορτοκάλι, φυστίκι Αιγίνης και σάλτσα εσπεριδοειδών, σε ένα σέικερ ή στον πολυκόφτη που διαθέτουμε, χτυπάμε το ελαιόλαδο με το μέλι, το μηλόξιδο και αλατοπίπερο.
- Σε μια σαλατιέρα ανακατεύουμε τις πρασινάδες και σκορπίζουμε ομοιόμορφα το πορτοκάλι, το φυστίκι και το ρόδι (αν βάλουμε).
- Περιχύνουμε με το ντρέσινγκ, αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε.