10'
προετοιμασία
10' μαγείρεμα
Σύνολο: 20'
Υλικά
Μερίδες: 2Για τη σάλτσα
Διαδικασία
- Για το ντάκο σε μιλφεϊγ, βάζουμε τις φέτες του τυριού και του ψωμιού σε ένα ταψάκι στρωμένο με λαδόκολλα.
- Ραντίζουμε το ψωμί με λίγο ελαιόλαδο και αλατίζουμε.
- Ψήνουμε στο γκριλ για 5 - 10 λεπτά.
- Βουτάμε τις ντομάτες σε βραστό νερό για 30 δευτερόλεπτα, τις ξεφλουδίζουμε και τις κόβουμε σε ροδέλες.
- Σε ένα πιάτο βάζουμε 1 φέτα ψημένο ψωμί, τη ραντίζουμε με λίγο από το κρασί και την αλείφουμε με 1 κουταλάκι πολτό ελιάς.
- Από πάνω βάζουμε μια στρώση από ντομάτα και πιπεριά.
- Συνεχίζουμε βάζοντας από πάνω ψωμί, κρασί, πολτό ελιάς, ντομάτα και πιπεριά.
- Τελειώνουμε με το ψητό χαλούμι.
- Ετσι φτιάχνουμε το πρώτο ατομικό μιλφέιγ (σαν ανοιχτό σάντουιτς) και ετοιμάζουμε το επόμενο.
Σάλτσα
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα υγρά και περιχύνουμε τα ατομικά μιλφέιγ.
- Πασπαλίζουμε με τη ρίγανη.
- Σερβίρουμε αμέσως τον ντάκο σε μιλφεϊγ.