15'
προετοιμασία
20' ψήσιμο
3 ώρες
αναμονή
Σύνολο: 3 ώρες και 35'
Υλικά
Μερίδες: 6Για τη μαρινάδα
Για τη σάλτσα BBQ
Διαδικασία
Μαρινάδα
- Σε βαθύ μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά της μαρινάδας.
- Βάζουμε τα παϊδάκια, ανακατεύουμε καλά να καλυφτούν, σκεπάζουμε με μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο για 3 ώρες, να μαριναριστούν.
- Σκουπίζουμε τα παϊδάκια με χαρτί κουζίνας από τη μαρινάδα.
Ψήσιμο
- Βάζουμε τα παϊδάκια σε καλά λαδωμένη σχάρα. Ψήνουμε στα κάρβουνα ή σε ψησταριά γκαζιού για περίπου 20-25 λεπτά, γυρίζοντάς τα και από τις δύο πλευρές, μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.
Σάλτσα
- Σε βαθύ μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά.
- Μοιράζουμε τη σάλτσα σε ατομικά μπολάκια, ώστε, αν θέλουμε, να «βουτάμε» τα παϊδάκια μας.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 122.