10'
προετοιμασία
10' μαγείρεμα
Σύνολο: 20'
Υλικά
Μερίδες: 2Διαδικασία
- Σπάμε τα αυγά σε ένα μπολ, προσθέτουμε το γάλα και τα χτυπάμε.
- Ρίχνουμε στη μύτη του κουταλιού: κύμινο, μοσχοκάρυδο, γαρίφαλο, κάρδαμο, τον κόλιανδρο, τσίλι και αλατοπίπερο.
- Ανακατεύουμε καλά.
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρουμε το κρεμμύδι για 1 - 2 λεπτά, μέχρι να ροδίσει.
- Χοντροτρίβουμε στο μούλτι τα ντοματάκια, τα ρίχνουμε στο τηγάνι και μαγειρεύουμε σε δυνατή φωτιά για 3 - 4 λεπτά.
- Ρίχνουμε τα χτυπημένα αυγά, ανακατεύοντας συνεχώς με μια κουτάλα μέχρι να ψηθούν.
- Σερβίρουμε τη στραπατσάδα ζεστή με αραβικές πίτες ζεσταμένες για 1 λεπτό στο γκριλ.