20'
προετοιμασία
Σύνολο: 20'
Υλικά
Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε salsa criolla, αρχικά ψιλοκόβουμε τα λαχανικά (κρεμμύδι, πιπεριές, ντομάτα).
- Στη συνέχεια, λιώνουμε το σκόρδο.
- Βάζουμε τα λαχανικά, τον μαϊντανό και το σκόρδο σε ένα μπολ.
- Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, το ξίδι, αλατοπιπερώνουμε, ανακατεύουμε καλά και η σάλτσα είναι… έτοιμη!
- Σερβίρουμε, τη salsa criolla, με ψάρι, κρέας ή πουλερικά, ενώ είναι εξαιρετική μέσα σε πίτα για σουβλάκι (αντί για τζατζίκι).