10'
προετοιμασία
10' μαγείρεμα
Σύνολο: 20'
Υλικά
Μερίδες: 4Για τη σάλτσα
Διαδικασία
- Για να ετοιμάσουμε τα gluten free σπαγγέτι με σάλτσα φρέσκιας ωμής ντομάτας βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Τρίβουμε τις ντομάτες στον τρίφτη και τις βάζουμε σε ένα μπολ.
- Προσθέτουμε το ελαιόλαδο, τον βασιλικό, το ξίδι και αλατοπίπερο και ανακατεύουμε.
- Ρίχνουμε στα ζεστά ζυμαρικά, ανακατεύουμε, πασπαλίζουμε με παρμεζάνα και σερβίρουμε.