ΑΓΟΡΑ PROMOTED

To 4 SEASONS FOOD MARKET προτείνει τη Phil’s Granola, το απόλυτο granola brand!

Κάθε μήνα το 4 SEASONS FOOD MARKET μάς προτείνει εκλεκτά προϊόντα Ελλήνων παραγωγών. Αυτόν τον μήνα, μας συστήνει τις υπέροχες γεύσεις της Phil’s Granola, που εκτός από εξαιρετικά νόστιμες είναι και πιστοποιημένες βιολογικές.

15.07.2024
To 4 SEASONS FOOD MARKET προτείνει τη Phil’s Granola, το απόλυτο granola brand!

Το ραντεβού μας με το 4 SEASONS FOOD Market είναι σταθερό,σαν ένα προσκύνημα που οφείλουμε στον εαυτό μας και στην οικογένειά μας. Κάθε καταναλωτής που ενδιαφέρεται για τη διατροφή του και θέλει να γνωρίζει πώς παράγονται τα τρόφιμα που φτάνουν στο πιάτο του, βρίσκει εδώ ένα φιλόξενο «σπίτι». Οι δημιουργοί του 4 SEASONS, οι αδερφοί Βασίλης και Γιώργος Σουβατζόγλου, ήδη από το 2006 είχαν αντιληφθεί ότι υπήρχε ένα κενό στην αγορά και αποφάσισαν να το καλύψουν. Η αγάπη τους για την υγιεινή διατροφή και τα ποιοτικά τρόφιμα τους έστρεψε στο να ψάξουν, να ταξιδέψουν, να δοκιμάσουν και να επιλέξουν προϊόντα και παραγωγούς που σέβονται το περιβάλλον και τον καταναλωτή και μοιράζονται το ίδιο πάθος για τη γεύση. Το ταξίδι τους στον χώρο της υγιεινής διατροφής, που ξεκίνησε πριν από 18 χρόνια, συνεχίζεται… Σήμερα, στα ράφια και τα ψυγεία του 4 SEASONS θα βρούμε μια μεγάλη ποικιλία σε φρέσκα φρούτα και λαχανικά, βιολογικά τρόφιμα, παραδοσιακά προϊόντα μικρών Ελλήνων παραγωγών από κάθε γωνιά της χώρας και προϊόντα που ανταποκρίνονται σε κάθε διατροφικό lifestyle. Τα προϊόντα ανανεώνονται καθημερινά κι έτσι σε κάθε επίσκεψή μας στο κατάστημα, έχουμε καινούργια πράγματα να ανακαλύψουμε…

Αυτόν τον μήνα ξεχωρίζουμε τη μικρή ελληνική εταιρεία παραγωγής «σπιτικής» γκρανόλας, ονόματι Phil’s Granola (www.philsgranola.gr), η οποία δημιουργήθηκε από την επιθυμία της ιδρύτριάς της, Φιλίππας Νάκα, να μοιραστεί με τον κόσμο την σπιτική συνταγή granola που έφτιαχνε ως φοιτήτρια. Η επιτυχία της συνταγής είναι ο συνδυασμός της υπέροχης γεύσης και της θρεπτικής αξίας, πράγμα που έλειπε από την αγορά των δημητριακών. Ξεκίνησε από την κουζίνα του σπιτιού της, όπου πειραματίστηκε με διάφορες γεύσεις, συνταγές και παραλλαγές, αναζητώντας ιδανικούς συνδυασμούς, και εμπνεόμενη από συστατικά και προϊόντα της ελληνικής κουζίνας. Ανάμεσα στις γεύσεις που ξεχωρίζουν είναι η Almond Vanilla, η Plain GF Granola, η Dark Choco Chip και η Lemon Blueberry! Αυτό που ξεκίνησε ως χόμπι, εξελίχθηκε σε μία καινοτομία για το ελληνικό εμπόριο της αγοράς των δημητριακών, μετατρέποντάς την στο απόλυτο granola brand. Αυτό που διακρίνει το brand είναι η επιμονή στην ποιότητα και τη φυσικότητα των συστατικών αλλά και της εξαιρετικής γεύσης της Phil’s Granola. Όλα τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα βιολογικά, δεν περιέχουν επεξεργασμένη ζάχαρη αλλά σιρόπι σφενδάμου Καναδά, είναι κατάλληλα για vegan διατροφή, ενώ παρέχονται και gluten-free επιλογές. Αυτό που την ξεχωρίζει από brands μαζικής παραγωγής του εμπορίου είναι ότι τα προϊόντα της παρασκευάζονται σε μικρή κλίμακα, και έτσι δίνει τη δυνατότητα να ελέγχεται συνεχώς η ποιότητα της granola και να διατηρεί σταθερές την γεύση και την υφή της, που αγαπούν τόσο πολύ οι καταναλωτές της. Η Phil’s Granola είναι πολλά παραπάνω από μια μάρκα δημητριακών, είναι μία υπόσχεση σταθερής ποιότητας, υγείας και εξαιρετικής γεύσης!

Η δημιουργός της Phil’s Granola Φιλίππα Νάκα ξεκίνησε να φτιάχνει γκρανόλα στην κουζίνα του σπιτιού της όταν ήταν ακόμα φοιτήτρια.

 

4 SEASONS ORGANIC FOOD MARKET

Νίκης 30, Σύνταγμα
  • Τηλέφωνο: 210-32.29.078
  • Website: www.4seasons.bio
  • Delivery: Wolt: 4 SEASONS ORGANIC FOOD MARKET
  • Instagram: 4seasonsbio

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT