ΑΓΟΡΑ PROMOTED

To 4 SEASONS FOOD MARKET προτείνει τa αναψυκτικά Punk Rabbit by the Superdrinks!

Κάθε μήνα το 4 SEASONS FOOD MARKET μάς προτείνει εκλεκτά προϊόντα Ελλήνων παραγωγών. Αυτόν τον μήνα, μας συστήνει τα υγιεινά αναψυκτικά της εταιρείας theSuperdrinks με βάση την kombucha.

13.08.2024
To 4 SEASONS FOOD MARKET προτείνει τa αναψυκτικά Punk Rabbit by the Superdrinks!

Στην καρδιά του Συντάγματος βρίσκεται ένα κατάστημα-προορισμός για όσους αγαπούν τα ποιοτικά τρόφιμα και την υγιεινή διατροφή. Ο λόγος για το 4 SEASONS, το πρώτο organic food market στο κέντρο της Αθήνας το οποίο άνοιξαν το 2006 δύο αδέρφια, ο Βασίλης και ο Γιώργος Σουβατζόγλου παντρεύοντας την ποιότητα με την παράδοση. Σύνθημα και αρχή τους ήταν: «Εμμένουμε βιολογικά, γιατί οι χημικές ουσίες επιβαρύνουν τον οργανισμό μας και το περιβάλλον, και εμμένουμε παραδοσιακά, γιατί οι συνταγές που περνάνε από γενιά σε γενιά εμπεριέχουν όλη τη σοφία των πολιτισμών που τις δημιούργησαν». Σε αυτό το πρότυπο κατάστημα που δημιούργησαν και το οποίο εξελίχθηκε σε μια «κιβωτό» γεύσεων, ανακαλύπτουμε πάντα ξεχωριστά και ιδιαίτερα προϊόντα που καλύπτουν κάθε διατροφικό lifestyle.

Αυτόν τον μήνα μας ενθουσίασαν τα υγιεινά αναψυκτικά που φέρνει στην ελληνική αγορά η εταιρεία ΤheSuperdrinks.
Με εμπειρία στον κλάδο της φαρμακευτικής από τη μία και πλούσιο βιογραφικό στην ανάπτυξη δικτύου & πωλήσεων από την άλλη, οι ιδρυτές της εταιρείας, Χάρης Βρανάς και Γιώργος Πατρικιάνος, εγκαινίασαν στην Ελλάδα μια νέα προϊοντική κατηγορία, αυτή των superdrinks. Η νέα κατηγορία αυτών των φυσικών αναψυκτικών, εκτός της απόλαυσης που προσφέρουν, παρέχουν στον οργανισμό προβιοτικά, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία και έχουν ως focus point τα προϊόντα που βασίζονται στην kombucha (κομπούτσα), στην οποία η εταιρεία θεωρείται πλέον ο leader της ελληνικής αγοράς.

Τα TheSuperdrinks είναι αντιπρόσωποι του βραβευμένου πολωνικού brand Vigo Kombucha που κατατάσσεται στην 1η δεκάδα παγκοσμίως στην αγορά kombucha καθώς και του δανέζικου brand Laesk Kombucha που είναι επίσης κορυφαίας ποιότητας οργανική κομπούτσα. «Ναυαρχίδα» όμως της εταιρείας αποτελεί το Punk Rabbit.

Tα αναψυκτικά Punk Rabbit είναι βασισμένα σε ελληνικές συνταγές χωρίς ζάχαρη και εμφιαλώνονται στο καλύτερο ζυθοποιείο της Λετονίας. Μετά από ζύμωση 10 ημερών σε μείγμα τσαγιού με ολόκληρα κομμάτια φρούτων προκύπτει το απόλυτο φυσικό ρόφημα, πλούσιο σε προβιοτικά, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία που βοηθάει στην πέψη, στην ενεργοποίηση του μεταβολισμού, στην ενυδάτωση αλλά και την ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού. Είναι ιδανικό για όσους προσέχουν τη σιλουέτα τους, ακολουθούν ιατρικές αγωγές και φυσικά για vegans, ενώ δεν περιέχουν συντηρητικά, χρωστικές, GMO αλλά και γλουτένη.

Θα τα βρείτε σε υπέροχους γευστικούς συνδυασμούς: mango & passion fruit / ανανά και ροδάκινο / λεμόνι & τζίντζερ / μανταρίνι & yuzu / ραβέντι / αχλάδι & επιλόβιο ενώ μια ακόμα καινοτομία αποτελεί η διάθεση δυο ακόμα κωδικών με 5% φυσικό αλκοόλ από τη διαδικασία της ζύμωσης Hard Kombucha σε γεύσεις Guava και Passion Fruit για όσους θέλουν να κάνουν την «ατασθαλία» τους αλλά να προσφέρουν και κάτι καλό στον οργανισμό τους.

4 SEASONS ORGANIC FOOD MARKET

Νίκης 30, Σύνταγμα
  • Τηλέφωνο: 210-32.29.078
  • Website: www.4seasons.bio
  • Delivery: Wolt: 4 SEASONS ORGANIC FOOD MARKET
  • Instagram: 4seasonsbio

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT