Στο Λιβάδι, στα τραπεζάκια δίπλα στη θάλασσα, δοκιμάζουμε τις νοστιμιές που ετοιμάζει η σεφ και ιδιοκτήτρια Καλή Κοντογιάννη. Σπεσιαλιτέ της η αστακομακαρονάδα και η κακαβιά. Αξίζει να δοκιμάσετε επίσης τη σκορπίνα με ρεβύθια ή όποιο άλλο ψάρι βγάλουν τα καΐκια.
*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.
*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.