Δεν την πιάνει το μάτι σου αυτήν τη μικρή τζελατερία των Ιωαννίνων. Χωμένη σε ένα στενό μακριά από το κέντρο, αντέχει κοντά 35 χρόνια.
Βρέξει-χιονίσει, χειμώνα-καλοκαίρι, το μαγαζί είναι ανοιχτό και με πελατεία σταθερή. Το μυστικό; Ποιοτική πρώτη ύλη και υψηλή, στέρεη τεχνογνωσία. Το πρώτο εξασφαλίζεται μέσω της συνεργασίας με τον νεότευκτο συνεταιρισμό ντόπιων αγελαδοτρόφων, με έδρα το Νεοχώρι Ζίτσας, που παράγει και τυποποιεί το εξαίσιο γάλα «Γιαννιώτ’κο».
Το δεύτερο, το πώς κατακτήθηκε η τέχνη του παγωτού στην εν λόγω τζελατερία, κρύβει την ιστορία της οικογένειας – μετανάστες στην Ιταλία και επιστροφή στα Γιάννενα. Γεύσεις έχουν πολλές, οι οποίες αλλάζουν ανάλογα με την εποχή. Δικό μου αγαπημένο το καρύδι (με ντόπιους ξηρούς καρπούς), εξαιρετικά τα σορμπέ, η σοκολάτα, το ιταλικό αγριοκέρασο, το φουντούκι, το φυστίκι, το μαρόν γλασέ.