Εγγύηση το καλό ζαχαροπλαστείο της Κηφισιάς, που πρωτοάνοιξε στη Ριζάρη στο Παγκράτι το 1969, πριν αποκτήσει αδερφάκι στα βόρεια προάστια. Η μπίτερ σοκολατίνα του είναι από τις καλύτερες των Αθηνών και κάνει επίσης εξαιρετικό, αφράτο προφιτερόλ και νόστιμο σου με φράουλες. Πολύ καλά τα τρουφάκια σοκολάτας και το σεμιφρέντο με γεύση σοκολάτα και καφέ.
*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.
*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.