Για παστά όλοι θα σας στείλουν στον «Ψεγιαννάκη» στην Αγορά. Σαράντα χρόνια φήμη για τις αντσούγιες και τις ψωμωμένες σαρδέλες από τον Βόλο. Ο παστουρμάς είναι από τον Μιράν, τα ζυμαρικά από τον Συνεταιρισμό Γυναικών Καρανού και από τη βιοτεχνία Μαγγίρι.
*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.
*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.