ΕΞΟΔΟΣ PROMOTED

Η Μαργιώρα στην Κύθνο φέρνει τις Κυκλάδες στο πιάτο σου

Η Μαργιώρα, το εστιατόριο που έβαλε την Κύθνο στον γαστρονομικό χάρτη, στο 5ο της πια καλοκαίρι υπόσχεται βραδιές γεμάτες μοναδικές γεύσεις, υπέροχα κρασιά και τα κοκτέιλ όπως ακριβώς πρέπει.

25.06.2024
Φωτογραφίες: Ηλιάνα Αλεξάνδρου
Η Μαργιώρα στην Κύθνο φέρνει τις Κυκλάδες στο πιάτο σου

Σταθερά σε συνεργασία με την ομάδα των Serial Eaters, η Μαργιώρα αναβαθμίζει ακόμα περισσότερο το μενού της και φέτος κλείνει ακόμα πιο πολύ το μάτι στη θαλασσινή της καταγωγή. Με σταθερή επιμονή στην κορυφαία ποιότητα αλλά και την εντοπιότητα των πρώτων υλών, συνεχίζει να μας σερβίρει συνταγές με συναρπαστικούς συνδυασμούς πρώτων υλών και γεμάτες γεύσεις.


Αξίζει σίγουρα να δοκιμάσετε την μπρουσκέτα με ταρτάρ μαγιάτικο, ταραμά ελιάς και σάλτσα μάραθου, τον καπνιστό ταραμά, με αυγοτάραχο, άνηθο και χειροποίητο ψωμί με χαρούπι αλλά και το πιο διαφορετικό τηγανιτό συκώτι που έχετε φάει με ούζο, ταραμά και togarashi. Από τα κυρίως πιάτα, μην παραλείψετε την calamarata με πεσκανδρίτσα σε δύο υφές (σοτέ και ταρτάρ) με κάπαρη Κύθνου και λεμόνι αλλά και το τραχανότο με καβούρι, καλαμπόκι, πανσέτα και εστραγκόν. Τέλος, αξίζει να κλείσετε το δείπνο σας με την τάρτα γαλακτομπούρεκο με σάλτσα μανταρινιού και παγωτό αρμπαρόριζα.

Στο κρασί, σταθερά με την υπογραφή του κορυφαίου οινοχόου Άρη Σκλαβενίτη, η λίστα είναι ακόμα πιο φρέσκια και ανανεωμένη και διατρέχει, με ένα σύνολο 100 επιλογών, ολόκληρο σχεδόν τον ελληνικό αμπελώνα μαζί με ξεχωριστές επιλογές από τον διεθνή.
Για ακόμα πιο ξεχωριστές και premium επιλογές για τους πιο φανατικούς οινόφιλους, η Μαργιώρα μάς συστήνει φέτος το νέο της κελάρι μας όπου μπορούμε να βρούμε ακόμα πιο ξεχωριστούς οινικούς θησαυρούς.

Στο bar, η ομάδα της Μαργιώρας φέρνει το καλοκαίρι στα χείλια μας όπως ακριβώς πρέπει με μια μεγάλη επιλογή από spirits, την αψεγάδιαστη εκτέλεση όλων των all time classic cocktails που όλοι πάντα αγαπάμε και επιστρέφουμε, αλλά και με τις signature cocktail δημιουργίες της. Ξεχωρίσαμε το (Θ)έρως με λευκή τεκίλα, mango, σιρόπι αλατισμένης καραμέλας και lime αλλά και το Margioroni, το δικό τους negroni, με αρώματα φράουλας και δενδρολίβανου.

Μαργιώρα

Χώρα Κύθνος

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT