Κλασικό ζαχαροπλαστείο στην πόλη του Ρεθύμνου, το οποίο ο χρόνος έχει κάνει ακόμα καλύτερο. Το πρώτο μαγαζί του παππού ζαχαροπλάστη άνοιξε το 1956. Η ιστορία θέλει τη διάσημη πουτίγκα αμυγδάλου, που φτιάχνουν ανελλιπώς από τότε, να βασίζεται σε μια συνταγή του 1898. Η κρέμα για το γαλακτομπούρεκο φτιάχνεται με πρόβειο γάλα, ενώ η σοκολατίνα είναι ένα ποίημα παλαιού τύπου. Στη βιτρίνα του θα βρείτε ακόμα εκλέρ, κορνέ, τις γλώσσες της πεθεράς (μακριές, εξ ου και το… όνομα, σφολιάτες, γεμιστές με κρέμα), ενώ τσουρέκι βγάζουν όλο τον χρόνο.
*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.
*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.