ΕΞΟΔΟΣ PROMOTED

«Ε/Γ Ταξιδεύοντας»:Τα αμέσως πιο φρέσκα κολυμπάνε στην θάλασσα!

Είναι ο συνδυασμός ζεστής φιλοξενίας και ποιότητας πρώτης ύλης που κάνει τη γευστική εμπειρία με το «Ε/Γ Ταξιδεύοντας» μοναδική και αλησμόνητη!

14.06.2024
«Ε/Γ Ταξιδεύοντας»:Τα αμέσως πιο φρέσκα κολυμπάνε στην θάλασσα!

Το ταξίδι συνεχίζεται! Εχουν περάσει 22 χρόνια από τότε που το «Ε/Γ Ταξιδεύοντας» έλυσε κάβους με ρότα τη θαλασσινή γαστρονομική απόλαυση. Από το Κερατσίνι μέχρι το νέο του «λιμάνι» στην Νέα Ερυθραία, συνεχίζει την αδιαπραγμάτευτη δέσμευσή του για πιάτα αυθεντικής ελληνικής κουζίνας, με σπουδαία νοστιμιά, βασισμένα στα θαλασσινά και τα ψάρια. Αναζητώντας σταθερά την ποιοτική και φρέσκια πρώτη ύλη και με «καπετάνιο» στην κουζίνα τον σεφ Ιορδάνη Ηλιάδη, το «Ε/Γ Ταξιδεύοντας» προμηθεύεται, όπως πάντα, το 90% των προϊόντων από Έλληνες ψαράδες για να φέρει στο μενού θαλασσινά και ψάρια αποκλειστικά από τα συνεργαζόμενα καΐκια.

Με έμφαση και στις υπόλοιπες πρώτες ύλες, που φτάνουν στην κουζίνα του «Ε/Γ Ταξιδεύοντας», ο σεφ και η ομάδα του στηρίζουν τον Έλληνα παραγωγό, από την Καβάλα έως την Κρήτη, επιλέγοντας όσο το δυνατόν περισσότερα προϊόντα τους, από το τυρί, τις ντομάτες και το ελαιόλαδο, μέχρι τα χόρτα, τα λεμόνια και το αλάτι. Εδώ, δεν έρχεται σχεδόν τίποτα εισαγόμενο ή επεξεργασμένο. Ακόμα και τα όσπρια είναι βιολογικά και μαζί με τα παραδοσιακά λαδερά συμπληρώνουν τα πιάτα με ψάρια ημέρας. Όλα επιλέγονται στην εποχή τους, λίγα και καλά, που συνοδεύονται με κρασιά και αποστάγματα από την ανανεωμένη λίστα, απογειώνοντας τις θαλασσινές γεύσεις.

«Ε/Γ Ταξιδεύοντας»:Τα αμέσως πιο φρέσκα κολυμπάνε στην θάλασσα!

 

Διευθύνσεις:

Πλάτωνος 72, Κερατσίνι / Τηλέφωνο: 210-43.24.368

Ευαγγελιστρίας 36, Νέα Ερυθραία / Τηλέφωνο: 210-62.01.572

Ε/Γ Ταξιδεύοντας

Πλάτωνος 72, Κερατσίνι

*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT