Απίθανο μαγαζί στη μέση του πουθενά. Στο δρόμο Σουβάλας-Βάγιας θα δείτε μια χειρόγραφη ταμπέλα που γράφει «Χορεύτρα». Το κλου του είναι η πίτσα. Νόστιμη χειροποίητη ζύμη, κάτι μεταξύ κλασικής ιταλικής, πεϊνιρλί και κουρού. Ο Υδραίος ιδιοκτήτης, Δημήτρης Αραπογιάννης, μας είπε μόνο ότι δεν βάζει καθόλου νερό. Οι επικαλύψεις είναι οι συνηθισμένες – ξεχωρίζουν η «χωριάτικη» και η «Βεζούβιος». Ο,τι πρέπει για να συνοδεύσετε τη μεσημβρινή σας μπίρα μετά το μπάνιο. Ο εσπρέσο είναι εξαιρετικός. •
*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.
*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.