Η Γαλλίδα Amandine φτιάχνει bagels με δική της ζύμη και με πλάστη τα χειροποίητα κρουασάν της. Δοκιμάστε bagel με σος μουστάρδας και σολομό ή με σιγομαγειρεμένο κόκορα ελευθέρας βοσκής και γραβιέρα, ενώ μπορείτε να φτιάξετε και το δικό σας με τα διαθέσιμα υλικά.
*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.
*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.