Νέο στέκι στο ισόγειο ενός νεοκλασικού με «αυλίτσα» και σόμπες για το κρύο. Από το πρωί με πολύ καλό καφέ μέχρι αργά το βράδυ με ένα ποτήρι κρασί από τον ελληνικό αμπελώνα και μερικά πιάτα (σούπες, ρολό, σαλάτες, σάντουιτς). Συνιστώ την πίτσα με αβοκάντο και κοτόπουλο ή τη σαλάτα με παστράμι, λόλα, ντοματάκι, αγκινάρα τουρσί. Από τα τέλη Σεπτέμβρη τις Κυριακές, από τις 12.00 το μεσημέρι, θα σερβίρουν brunch.
*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.
*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.