Αυτά τα Χριστούγεννα θα τα θυμόμαστε για καιρό.
- Γεμιστά πουλερικά: Ιδιαίτερες γεμίσεις, πρωτότυπα γλάσα και σπέσιαλ σάλτσες και γαρνιτούρες για καπόνι, κόκκορα, όρνιθα και φραγκόκοτα.
- Η γαλοπούλα του 2018: Ο Χριστόφορος Πέσκιας ετοιμάζει την πιο… μπρούτζινη εκδοχή για την “πρωταγωνίστρια” της γιορτής. Μαζί, και μια παρέλαση από εδέσματα που θα την πλαισιώσουν μοναδικά.
- Γλυκόξινα μαγειρέματα: Κυδώνια, μήλα, ρόδια, κάστανα, εσπεριδοειδή σε πρωτότυπους γιορτινούς συνδυασμούς. Από τάρτα και σούπα μέχρι ριζότο και σαλάτα.
- Τα μυστικά του αγριογούρουνου: Ένα ψητό-έκπληξη και τρεις επιπλέον τρόποι να μαγειρέψουμε το γιορτινό κρεατικό. Από τον Αλέξανδρο Τσιοτίνη.
- Έθνικ χοιρινά: Από τις ΗΠΑ μέχρι την Ιαπωνία, ξεχωριστές προτάσεις από τον Δημήτρη Κοντόπουλο για το χριστουγεννιάτικο χοιρινό.
- Χριστούγεννα εκ των ενόντων: Ένα απόγευμα γιορτινό, μια παρέα φίλων μαγειρεύει.
- Ιταλικά αρτοποιήματα: Κλέβουμε ιδέες από το παραδοσιακό συνταγολόγιο των Ιταλών για να να αντικαταστήσουμε το ψωμί στο γιορτινό τραπέζι.
- Τάρτες και πίτες της γιορτής: Απλά υλικά, ξεχωριστό αποτέλεσμα.
- Σούπες… διπλές: Δύο σούπες στο ίδιο πιάτο; Δοκιμάστε το και θα μας θυμηθείτε!
- Μαγειρική με άγρια μανιτάρια: Ανακαλύπτουμε τα δώρα των ελληνικών δασών και τα δοκιμάζουμε σε ξεχωριστές συνταγές.
- Φέτα και στις γιορτές: το εθνικό μας τυρί σε γιορτινό αμπαλάζ.
- Παγωμένα επιδόρπια: Δροσερά γλυκίσματα για το φινάλε της γιορτής! Από τον Στέλιο Παρλιάρο.
Μην χάσετε το μεγαλύτερο τεύχος της χρονιάς!
Αυτή την Κυριακή με την Καθημερινή