Αυτή την Τετάρτη 29 Μαΐου ο chef Γκίκας Ξενάκης μαγειρεύει στην αθηναϊκή ριβιέρα.
Τον γνωστό από το εστιατόριο Aleria, κι όχι μόνο, σεφ Γκίκα Ξενάκη, συναντάμε αυτή την Τετάρτη στο εστιατόριο Island της Αθηναϊκής Ριβιέρας, στο πλαίσιο του Gastronomy Wednesdays που παρουσιάζονται κάθε Τετάρτη, με φιλοξενούμενους διακεκριμένους Έλληνες chef. Θα σερβίρεται ένα ειδικά σχεδιασμένο για τη βραδιά μενού που συχνά θα περιλαμβάνει και κάποια signature πιάτα τους.
Ειδικά για αυτή την Τετάρτη το μενού του σεφ Γκίκα Ξενάκη θα είναι το εξής:
Kεράσµατα
Fish & chips
Ταραµοσαλάτα / Πατάτα/ Αυγά Ρέγγας
Χορτόπιτα
Τραγανό φύλλο/ Αγρία χόρτα/ Φέτα
Καβούρι
Μαραθόριζα / Ροδάκινο / Χαµοµήλι
Γιουβαρλάκι
Tartare µοσχαριού Ω3 / Αυγολέµονο / Λάδι άνηθου
Μπακαλιάρος Καρότο / Κακαβιά / Αλµυρίκια
Αρνάκι
Αγκινάρες / Κολοκυθάκι / Κανθαρέλες
Βερίκοκο
Σοκολάτα ivoire / Αµύγδαλο / Λουίζα
Dinner Menu: 55 ευρώ
Κρατήσεις: 210 96 53 563 -564 Ιsland, 27ο χλμ Αθηνών – Σουνίου, Βάρκιζα