Από τις πλέον εκλεπτυσμένες ταβέρνες, το Ιώδιο μπορεί να σε χορτάσει με τα ολόφρεσκα όστρακά του, τους αχινούς και τις ευφάνταστες ψαρομαγειρικές του (βλ. καλαμάρι καρμπονάρα), τόσο που μπορεί να μην αντέχεις να φτάσεις στα αριστοτεχνικά ψημένα, ολόφρεσκα ψάρια του. Κάνε τα κουμάντα σου, λοιπόν!
*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.
*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.