Στον περιποιημένο Θαλασσινό (μια ποδαλιά δρόμος από τον «Σταύρο Νιάρχο») το ψήσιμο των ψαριών είναι αψεγάδιαστο. Και οι ψαρομεζέδες δεν πάνε πίσω: αχ, αυτή η ψητή στο μελάνι της σουπιά και αυτά τα τηγανητά μύδια με την αμυγδαλοσκορδαλιά, βγαλμένα λες από τα κιτάπια της Λωξάντρας!
*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.
*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.