Με τα «πειραγμένα» ελληνικά μαγειρευτά φαγητά ταΐζει όλους τους εργαζομένους στα γραφεία του κέντρου. Ο χώρος εντός είναι μικρός, αλλά βγάζει και τραπεζάκια στον πεζόδρομο. Μοντέρνα κουζίνα, με πολλά ντόπια προϊόντα, φαγητά με ονομασία προέλευσης, μενού που αποφασίζουν κάθε μέρα για την επόμενη. Οι σαλάτες του θα σας κάνουν ωραία εντύπωση, το ίδιο και οι συνταγές για τα ζυμαρικά, όπως τα σιουφιχτά Κρήτης με μπουκιές κοτόπουλου ή pasta με λευκαδίτικο σαλάμι και τηνιακό τυρί. Φρέσκα ψάρια, δικοί τους ζωμοί, φρέσκα μυρωδικά και προϊόντα εποχής. Ανοιχτά καθημερινά 12.00-01.00. Ντελίβερι Δευτ-Παρ, 12-6.
*Οι τιμές και το μενού των εστιατορίων είναι αυτά που ίσχυαν κατά τη χρονική περίοδο συγγραφής και δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει.
*Τα ρεπορτάζ αγοράς και τα προϊόντα που προτείνουμε στον Γαστρονόμο είναι επιλογές των συντακτών και δεν έχουν εμπορικό σκοπό ούτε αποφέρουν διαφημιστικό έσοδο.