Ο γνωστός σεφ Χριστόφορος Πέσκιας τρώει σουβλάκι στον «Καυτερό» στο Χαλάνδρι και ψάρι στον «Τραβόλτα» και στον «Παπαϊωάννου».
• Για καλοψημένα ψητά πηγαίνω στον Κρητικό στην Κάντζα (Αιόλου 49, Παλλήνη, Τ/210-66.59.061).
• Ο Παπαϊωάννου (Ακτή Κουμουνδούρου 42, Μικρολίμανο, Τ/210-42.25.059) είναι σταθερά καλός στο ψάρι. Μου αρέσει πολύ και ο Τραβόλτα (Αγ. Παύλου 33 και Αρκαδίας, Μπουρνάζι, Τ/210-57.19.222) των Βαγγέλη και Σπύρου Λιάκου.
• Το σουβλάκι του Καυτερού στο Χαλάνδρι (Αγρινίου 5, Τ/210-68.46.366) είναι από τα αγαπημένα μου. Ειδικά αυτό με την καυτερή σάλτσα.
• Ωραία, ενδιαφέρονται ασιατικά κάνει ο Χρόνης Δαμαλάς στο Izakaya (Λεβέντη 5, Κολωνάκι, Τ/210-72.44.406).
• Ελληνική δημιουργική κουζίνα; Στο CTC (Διοχάρους 27, Καισαριανή, Τ/210-72.28.812), στο Aleria (Μεγ. Αλεξάνδρου 57, Μεταξουργείο, Τ/210- 52.22.633) και στο Funky Gourmet (Παραμυθίας 13, Κεραμεικός, Τ/210-52.42.727).
• Η αγαπημένη μου ταβέρνα είναι εκτός Αθηνών. Οι Ελιές στην Καρδαμύλη (Μάνη, Τ/27210-73.140).
• Το ωραιότερο μπακάλικο που έχω επισκεφτεί τα τελευταία δύο χρόνια είναι το Παντοπωλείον της Θεσσαλονίκης (Κομνηνών 15, Τ/2310-244.684).
• Επίσης μου αρέσει πολύ το Salamat στους Αμπελοκήπους (Κορινθίας 24, Τ/210-77.96.766) – εκεί βρίσκω πολλά από τα έθνικ προϊόντα που χρειάζομαι.
• Μαναβική ψωνίζω από τον Γκέκα στα Βριλήσσια («Το περιβόλι», Λεωφ. Πεντέλης 60, Τ/210-61.32.040).
• Κρέας από του Νασόπουλου στον Αγιο Δημήτρη (Αγ. Δημητρίου 183, Τ/210-97.01.439).
• Για ψωμί πηγαίνω στο Bakers στα Μελίσσια (Λ. Δημοκρατίας 45, Κάτω Μελίσσια, Τ/210-80.42.548). Ψωμί μακράς ωρίμασης.
• Κορυφαία γλυκά είναι του Στέλιου Παρλιάρου στο Sweet Alchemy (Ηροδότου 24, Αθήνα, Τ/210-72.40.205). Σύγχρονη παράδοση.