ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έφυγε από τη ζωή ο Χρήστος Παπαδημητρίου της εταιρείας Kalamata Papadimitriou

Βρισκόταν στο τιμόνι της εταιρείας που μετρά πάνω από 85 χρόνια, και της είχε δώσει έναν σύγχρονο, ανανεωτικό αέρα, διατηρώντας την παραδοσιακή τεχνογνωσία.

04.10.2024
Φωτογραφία: Άκης Ορφανίδης
Έφυγε από τη ζωή ο Χρήστος Παπαδημητρίου της εταιρείας Kalamata Papadimitriou

Ένα απρόσμενο και θλιβερό νέο έφτασε σήμερα το πρωί στα γραφεία του Γαστρονόμου. Ο Χρήστος Παπαδημητρίου, που με τον πατέρα του, Κωνσταντίνο μας γνώρισαν τα θαυμάσια, φυσικά βαλσαμικά ξίδια και τις μουστάρδες Kalamata Papadimitriou, πέθανε σε ηλικία μόλις 44 ετών.

Ως τρίτη γενιά της οικογένειας βρισκόταν στο τιμόνι της εταιρείας που μετρά πάνω από 85 χρόνια, και της είχε δώσει έναν σύγχρονο, ανανεωτικό αέρα, διατηρώντας την παραδοσιακή τεχνογνωσία που κληρονόμησε από τον πατέρα και τον παππού του στην παραγωγή κορυφαίας ποιότητας προϊόντων.

Η οικογενειακή εταιρεία Kalamata Papadimitriou, με ναυαρχίδα της γκάμας προϊόντων τα βαλσαμικά ξίδια που παράγει με βάση τη μαύρη σταφίδα, είχε βραβευτεί το 2010 στα Βραβεία Ποιότητας του Γαστρονόμου για την καινοτόμο φιλοσοφία της που συνδυάζει παραδοσιακές γνώσεις και πρακτικές με σύγχρονη ματιά και εξωστρέφεια.

Στην οικογένεια Παπαδημητρίου εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕταιρεία ΠαπαδημητρίουΕταιρεία Παπαδημητρίου

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT