ΕΙΔΗΣΕΙΣ PROMOTED

Χρυσελιά: Οι πιο ωραίες εμπειρίες έχουν άρωμα και γεύση ελαιολάδου

Οι δράσεις της «Εμπειρίας Χρυσελιάς», της εταιρείας ΚΟΡΕ έχουν γίνει πλέον θεσμός, και μας δίνουν μια μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουμε όλα τα οφέλη του ελαιολάδου και να αποκτήσουμε μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση για το περιβάλλον.

14.10.2024
Χρυσελιά: Οι πιο ωραίες εμπειρίες έχουν άρωμα και γεύση ελαιολάδου

Μαμάδες, μπαμπάδες και γελαστά πιτσιρίκια ξεχυθήκαμε την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου, στο «Κέντρο της Γης» που μας υποδέχτηκε φιλόξενα για μια ακόμα μοναδική βιωματική «Εμπειρία Χρυσελιά / Craft Edition» που οργάνωσε το Ελαιόλαδο Χρυσελιά της εταιρείας ΚΟΡΕ.

Μια γεμάτη ημέρα που ήρθαμε όλοι σε επαφή με τη φύση και κυρίως τα παιδιά και συνδυάσαμε τα διασκεδαστικά, διαδραστικά παιγνίδια με τις βαθιές και απαραίτητες γνώσεις. Παιχνίδι, ζωγραφική, χειροτεχνίες, βόλτες στον ελαιώνα και συλλογικό μαγείρεμα, συνιστούν τον όρο της βιωματικής εμπειρίας.

Η διατροφολόγος Σοφία Κανέλλου από το Project Parenting μας παρείχε γνώσεις σημαντικές για τον ρόλο και τα οφέλη του ελαιόλαδου και ο σεφ Κυριάκος Μελάς από το Kids Cooking Club βοήθησε να μαγειρέψουμε όλοι μαζί, μικροί και μεγάλοι, νόστιμα μεσογειακά πιάτα. Τα παιδιά πήραν ίσως το πιο πολύτιμο μάθημα, μια που μέρος των φαγητών που ετοιμάσαμε, τα μοιραστήκαμε με ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Τέτοιες εμπειρίες από το ελαιόλαδο Χρυσελιά, είναι ανεκτίμητες, μια που δίνουν σε όλους εμάς, τους σύγχρονους κατοίκους της πόλης περισσότερες ευκαιρίες για να αναπτύξουμε μια πνευματική σχέση με τη φύση και αποτελούν έναυσμα για περαιτέρω διάλογο, δράση και ευαισθητοποίηση.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.xriselia.gr

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT