ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ο σφυγμός της πόλης του Πειραιά «χτυπάει» σε ένα σημείο όπου όλα συναντιούνται, καταλήγουν και ξαναξεκινούν.

Το ολοκαίνουργιο estabar στη καρδιά του Πειραιά ξεφεύγει απο τα συνηθισμένα και αποτελεί το ιδανικό σημείο συνάντησης για όλες τις ώρες της ημέρας.

19.12.2017| Updated: 25.06.2021
Ο σφυγμός της πόλης του Πειραιά «χτυπάει» σε ένα σημείο όπου όλα συναντιούνται, καταλήγουν και ξαναξεκινούν.

Το ολοκαίνουργιο estabar στη καρδιά του Πειραιά ξεφεύγει απο τα συνηθισμένα και αποτελεί το ιδανικό σημείο συνάντησης για όλες τις ώρες της ημέρας.

Ο Πειραιάς των ονείρων μας και το « θρυλικό» Εν Πειραιεί αναβιώνει στο κομβικότερο σημείο του, τη πλατεία Κοραή με το ολοκαίνουργιο Estabar.

Το ιστορικό καφέ, το κυριότερο πολιτικό και κοινωνικό στέκι του Πειραιά, το περίφημο «Εν Πειραιεί», αποτελούσε τόπο συνάντησης όλων των πολιτικών στελεχών και παραγόντων συμπεριλαμβανομένων πρωθυπουργών και σημαντικών κοινωνικών και καλλιτεχνικών προσωπικοτήτων.

Το estabar δίνει ένα καινούργιο στίγμα στην πειραιώτικη ψυχαγωγία, αλλά κι έναν δικό του τόνο στην πλατεία, τον ρυθμό της οποίας κρατά ζωντανό έως αργά το βράδυ. Οι Πειραιώτες έχουν τις σταθερές τους: τον Ολυμπιακό, τις περιοχές που βγαίνουν, τα μαγαζιά που προτιμούν. Ανάμεσα στις σταθερές αυτές φαίνεται πως είναι και η Πλατεία Κοραή, τυπική στην όψη, ως μία ακόμα πλατεία μιας πόλης, ιδιαίτερη ως ένα μέρος που ο Πειραιώτης έχει συνδέσει με βιώματά του.

Παλιό και νέο συνυπάρχουν αρμονικά , παλιές και νέες ιστορίες, παλιές αναμνήσεις αλλά και νέα βιώματα ειπωμένα τόσο απο τα ίδια στομάτα που βίωσαν την αλλαγή όσο και από νέα αποδεικνύουν περίτρανα ότι ένα αόρατο νήμα συνδέει το τότε με το σήμερα ενώ η ιστορία συνεχίζεται και γράφεται κάθε μέρα που περνάει διατηρώντας αναλλοίωτη την αξία του « θρυλικού» σημείου.

Κομβικό σημείο στο Πειραιά, πολιτικοδιοικητικό κέντρο, πιάτσα πολιτικών ζυμώσεων, μια ανάσα από την κεντρική αγορά της πόλης, πέρασμα για το κέντρο των… αποφάσεων και το λιμάνι ,σταθμός, τόπος για ραντεβού όλων των… ειδών, αλλά κι ελεύθερος χώρος αναψυχής για όλες τις ηλικίες.

Το estabar ( en peiraiaei) εξακολουθεί να διεκδικεί το χαρακτηριστικό του σημείου συνάντησης μεταξύ φίλων και αγνώστων… Ραντεβού, λοιπόν, ανάμεσα σε περαστικούς, φοιτητές με τσάντες, καταστηματάρχες, οικογένειες ,στελέχη και προύχοντες του τόπου.

Το estabar υπό νέα πλέον διεύθυνση, ένα καφέ με ιδιαίτερους μεζέδες, « δημιουργική» Μεσογειακή κουζίνα, αλλά και μεγάλη ιστορία.

Το όνομα του εμπνευσμένο τις λέξεις es ( espresso ) ta ( tapas ) bar ( bar).

Στο estabar τρώτε σωστά , με ασφάλεια, υπεύθυνα και πάντα απολαυστικά ενώ η προτίμησή σας είναι η επιβράβευσή μας στη προσπάθεια μας να σας προσφέρουμε πιστοποιημένα προϊόντα από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο και να αναβαθμίσουμε το επίπεδο της διατροφής όλων μας με προϊόντα από την μητέρα φύση.

Το μενού του εστιατορίου ιδιατέρως « ενδιαφέρον» δίνει έμφαση στις ποιοτικές πρώτες ύλες απο κάθε γωνιά της Ελλάδας. Με πίστη στη παράδοση συνδυάζοντας διεθνείς αναφορές θα βρείτε πιάτα υψηλής ποιότητας σε χαμηλή τιμές συνδυασμένα με το ιδανικό Location όπου βρίσκεται.

Το εστιατόριο: Μπορείτε να δοκιμάσετε από τις 09:00 ιδιαίτερα πιάτα για πρωινό με καθημερινά φρέσκα υλικά , ζεστά και κρύα αφεψήματα απο αρωματικά φυτά και βότανα, σπιτικά σάντουιτς από φρέσκο ψωμί που ψήνεται καθημερινώς στο κατάστημα, υγιεινές ομελέτες με ασπράδια για τόνωση και ευεξία ,αυγά τηγανιτά.( κτλ κτλ)

Ο μεσημεριανός κατάλογος περιλαμβάνει μεταξύ των πολλών άλλων, μοναδικά ζυμαρικά και πίτσες , burgers, σαλάτες με εποχιακά λαχανικά.

Όσο περνάει η ώρα εμπλουτίζεται το μενού με βραδινές επιλογές ιδιαίτερων ορεκτικών , ποιοτικών θαλασσινών και κρεατικών, συνοδεία γευστικών χειροποιήτων σαλτσών, αλλαντικών και τυριών φυσικής ωρίμανσης, μη παραλείποντας τη επιλεγμένη λίστα κρασιών που προσφέρει για να συνοδεύσετε τις γευστικές σας προτιμήσεις.

Ο Πειραιάς έχει μονάχα μια καρδιά, δεν την αλλάζει…

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT