ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Πασχαλινό τραπέζι στρωμένο από το Τυροκομείο Κωσταρέλου

Ογδόντα χρόνια, τρεις γενιές σας προσφέρουμε τα εξαιρετικά τυροκομικά προϊόντα μας, για να στρώσετε το νοστιμότερο γιορτινό τραπέζι. Επιλέξτε την βραβευμένη μας φέτα, που ωριμάζει …

02.04.2018| Updated: 25.06.2021
Πασχαλινό τραπέζι στρωμένο από το Τυροκομείο Κωσταρέλου

Ογδόντα χρόνια, τρεις γενιές σας προσφέρουμε τα εξαιρετικά τυροκομικά προϊόντα μας, για να στρώσετε το νοστιμότερο γιορτινό τραπέζι. Επιλέξτε την βραβευμένη μας φέτα, που ωριμάζει έως και 18 μήνες σε ξύλινα βαρέλια, για τάρτες, παραδοσιακές τυρόπιτες, και φυσικά ως επιτραπέζια. Η απαλή μαλακή φέτα είναι ιδανική για ορεκτικά και αλείμματα, πάνω σε φρυγανισμένο ψωμί ή ψητές πατάτες με φρέσκια ρίγανη. Δημιουργήστε ένα εντυπωσιακό πλατώ με τα ημίσκληρα και σκληρά τυριά μας, όπως η γραβιέρα, κατσικίσια ή αιγοπρόβεια, το πινακωτύρι, το παλαιωμένο κεφαλοτύρι, αλλά και τα πιο ιδιαίτερα Μαεστύρι και Μελίπαστο, όλα παραγωγής του τυροκομείο μας.

Φέτος στο τραπέζι μπαίνει και το σαχάνι, ένα ακόμα νέο χειροποίητο παραδοσιακό τυρί , παραγωγής μας ,από αιγοπρόβειο γάλα. Αποτελεί έναν ιδιαίτερο μεζέ που ψήνεται στη σχάρα ή στο τηγάνι σε λίγα λεπτά. Θα το βρείτε στα καταστήματά μας, στο Κολωνάκι, στα Βριλήσσια, την Παλλήνη ,στο Μαρκόπουλο και στο Πόρτο Ράφτη, μαζί με άλλα δικά μας προϊόντα, όπως η ελαφρώς πικάντικη τυροκαυτερή που φτιάχνεται με τη βαρελίσια φέτα μας, το δροσερό τζατζίκι με βάση το γιαούρτι μας, το κρεμώδες Τσαλαφούτι παραγωγής μας, όλα έτοιμα για σερβίρισμα σας λύνουν τα χέρια. Για το φετινό γιορτινό σας τραπέζι , φτιάξτε εύκολα ντιπ και σάλτσες για το ψητό κρέας, προσθέτοντας τα φρέσκα μυρωδικά της Άνοιξης στο μοναδικό στραγγιστό γιαούρτι μας, το οποίο παρασκευάζουμε όπως παλιά, σε πάνινες σακούλες. Το ελαφρύ, με μόλις 2% λιπαρά γίνεται το απόλυτο επιδόρπιο σερβιρισμένο με μέλι ή γλυκό κουταλιού, ενώ το φρέσκο μας βούτυρο, αιγοπρόβειο ή κατσικίσιο είναι το υλικό που χρειάζεστε για τα πιο αρωματικά τσουρέκια και πασχαλινά κουλουράκια και γλυκά κάθε λογής.

Μαζί με τα τυροκομικά μας, βρείτε τις καλύτερες σοδειές μικρών Ελλήνων παραγωγών, τους οποίους έχουμε επιλέξει για να σας προσφέρουμε πάντοτε την υψηλότερη ποιότητα σε ό,τι θα χρειαστείτε για το γιορτινό ή το καθημερινό τραπέζι.

Αθήνα – Κολωνάκι | ​Πατριάρχου Ιωακείμ 30-32, τηλ. 210 7259000

Μαρκόπουλο ​| ​(Τυροκομείο και Πρατήριο) τηλ. 2299025569

Το δίκτυο καταστημάτων μας θα το βρείτε στο www.kostarelos.gr

Fb & Instagram: kostarelosgr

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT