ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΧοιρινό ρολό με πορτοκάλι και μπίραΧοιρινό ρολό με πορτοκάλι και μπίρα
20' προετοιμασία
Σύνολο: 20'

Υλικά

Μερίδες: 6

Υλικά για τη σάλτσα

Διαδικασία

  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C (αέρα).
  2. Στον πάγκο της κουζίνας απλώνουμε το κρέας, αλείφουμε με τη μουστάρδα, αλατοπιπερώνουμε, πασπαλίζουμε με τα μυρωδικά και στη μέση στρώνουμε τη φέτα και τη λιαστή ντομάτα.
  3. Πιέζουμε τα υλικά να κολλήσουν στο κρέας.
  4. Ρολάρουμε και με ένα σπάγκο δένουμε.
  5. Τυλίγουμε σε μία λαδόκολλα και τοποθετούμε σε ένα ταψί.
  6. Μέσα στο ταψί προσθέτουμε τα υλικά για τη σάλτσα και 3 ποτήρια νερό.
  7. Ψήνουμε για 2 ½ ώρες.
  8. Όταν ψηθεί, αφαιρούμε το κρέας από το ταψί.
  9. Βγάζουμε τη λαδόκολλα και τοποθετούμε σε ξύλο κοπής.
  10. Σε ένα μπλέντερ ρίχνουμε τα υγρά και τα λαχανικά από το ταψί και τα πολτοποιούμε.
  11. Κόβουμε το κρέας σε φέτες, περιχύνουμε με τη σάλτσα και συνοδεύουμε με baby βουτυρένια πατάτα.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT