Υλικά
Διαδικασία
- Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου.
- Ψιλοκόβετε τις φράουλες - κρατώντας λίγες για γαρνίρισμα- και τις προσθέτετε στην κρέμα.
- Απλώνετε την κρέμα πάνω στις βάσεις μαρέγκας.
- Διακοσμείτε το γλυκό με τις φράουλες που έχετε κρατήσει και αν θέλετε πασπαλίζετε με ανάλατους ξηρούς καρπούς.
- Βάζετε το γλύκισμα στο ψυγείο.
Μυστικά
Μπορείτε αν θέλετε να ετοιμάσετε το γλυκό με μία βάση μαρέγκας χρησιμοποιώντας την μισή ποσότητα Κρέμας Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ.