10'
προετοιμασία
20' μαγείρεμα
Σύνολο: 30'
Υλικά
Μερίδες: 4Διαδικασία
- Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα ευρύχωρο σκεύος και ροδίζουμε το κρέας καλά από όλες τις μεριές.
- Στη συνέχεια ρίχνουμε το σκόρδο και τις πιπεριές, σοτάρουμε για 2 λεπτά και σβήνουμε με το κρασί.
- Μόλις εξατμιστεί το αλκοόλ, προσθέτουμε τις ντομάτες και τα υπόλοιπα υλικά και βράζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα και να γίνει το κρέας.
- Σερβίρουμε και συνοδεύουμε με ρύζι μπασμάτι.