20'
προετοιμασία
14' μαγείρεμα
Σύνολο: 34'
Υλικά
Μερίδες: 4Διαδικασία
- Για τη στραπατσάδα με βλίτα και ντομάτα, σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε τα βλίτα για 3-4 λεπτά.
- Προσθέτουμε το κρεμμύδι, την ντομάτα, την πιπεριά και αλατοπίπερο και μαγειρεύουμε για άλλα 5-6 λεπτά, να δέσει ελαφρώς η σάλτσα.
- Ρίχνουμε τα αυγά και το τυρί, ανακατεύουμε και μαγειρεύουμε για άλλα 3-4 λεπτά, μέχρι να σφίξει η στραπατσάδα, αλλά να παραμείνει ζουμερή.
- Σερβίρουμε με χωριάτικο ψωμί.
Στό ποτήρι μας σερβίρουμε έναν δροσερό ορεινό Ροδίτη.