Ένα απρόσμενο και θλιβερό νέο έφτασε σήμερα το πρωί στα γραφεία του Γαστρονόμου. Ο Χρήστος Παπαδημητρίου, που με τον πατέρα του, Κωνσταντίνο μας γνώρισαν τα θαυμάσια, φυσικά βαλσαμικά ξίδια και τις μουστάρδες Kalamata Papadimitriou, πέθανε σε ηλικία μόλις 44 ετών.
Ως τρίτη γενιά της οικογένειας βρισκόταν στο τιμόνι της εταιρείας που μετρά πάνω από 85 χρόνια, και της είχε δώσει έναν σύγχρονο, ανανεωτικό αέρα, διατηρώντας την παραδοσιακή τεχνογνωσία που κληρονόμησε από τον πατέρα και τον παππού του στην παραγωγή κορυφαίας ποιότητας προϊόντων.
Η οικογενειακή εταιρεία Kalamata Papadimitriou, με ναυαρχίδα της γκάμας προϊόντων τα βαλσαμικά ξίδια που παράγει με βάση τη μαύρη σταφίδα, είχε βραβευτεί το 2010 στα Βραβεία Ποιότητας του Γαστρονόμου για την καινοτόμο φιλοσοφία της που συνδυάζει παραδοσιακές γνώσεις και πρακτικές με σύγχρονη ματιά και εξωστρέφεια.
Στην οικογένεια Παπαδημητρίου εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.