20'
προετοιμασία
30' μαγείρεμα
Σύνολο: 50'
Υλικά
Μερίδες: 2Διαδικασία
- Για να ετοιμάσουμε την κολοκύθα με ξερά βερίκοκα βάζουμε όλα τα υλικά, εκτός από τα αμύγδαλα, στην κατσαρόλα.
- Τα μανιτάρια, αν είναι μεγάλα, τα κόβουμε στα 2 ή στα 4.
- Προσθέτουμε 1/2 ποτήρι νερό και τα βάζουμε να βράσουν, σε μέτρια φωτιά.
- Στη διάρκεια του μαγειρέματος παρακολουθούμε μήπως χρειαστεί λίγο νερό ακόμα.
- Όταν όλα τα λαχανικά είναι μαλακά και δεν υπάρχουν περιττά υγρά στην κατσαρόλα, ρίχνουμε και τα αμύγδαλα και την αποσύρουμε.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο βιβλίο μαγειρικής του Γαστρονόμου «Οι σεφ του Γαστρονόμου προτείνουν».