20'
προετοιμασία
Σύνολο: 20'
Υλικά
Μερίδες: για 1 μέτριο μπολΔιαδικασία
- Για να φτιάξουμε την ταραμοσαλάτα ξεκινάμε βρέχοντας το ψωμί με νερό και το στύβουμε πολύ καλά.
- Το βάζουμε θρυμματισμένο σε μια λεκανίτσα, προσθέτουμε το λάδι, τον ταραμά και τον χυμό λεμονιού και χτυπάμε με το μίξερ χειρός να ενωθούν (δεν χρειάζεται να δουλέψουμε πολύ το μείγμα).
- Στο τέλος, προσθέτουμε το κρεμμύδι και λίγο άνηθο και χτυπάμε λίγο ακόμη. Δοκιμάζουμε την ταραμοσαλάτα στο λεμόνι της.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 135.