25'
προετοιμασία
Σύνολο: 25'
Υλικά
Μερίδες: 4Διαδικασία
- Για τη σαλάτα, ξεκινάμε ανακατεύοντας σε μια σαλατιέρα τα κολοκυθάκια, το αγγούρι, το αβοκάντο, τη μαραθόριζα και το κρεμμυδάκι.
- Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε τα φυστίκια, τον μαϊντανό, τον χυμό λεμονιού, τη σόγια και ελαιόλαδο.
- Προσθέτουμε στο σερβίρισμα το αυγοτάραχο, πασπαλίζουμε με το ξύσμα και σερβίρουμε με καλό ζυμωτό ψωμί.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 147.