![Ισπανικό παγωμένο latte με ζαχαρούχο γάλα](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2024/06/ispaniko-pagomeno-latte-me-zacharoycho-gala-gastronomos-420x560.jpg?v=1717756852)
6 ώρες
αναμονή
Σύνολο: 6 ώρες
Υλικά
Μερίδες: 3-4Διαδικασία
- Για να ετοιμάσουμε τα παγάκια καφέ φτιάχνουμε τους εσπρέσο και τους αδειάζουμε σε μια κανάτα.
- Διαλύουμε μέσα το εκχύλισμα βανίλιας και τη ζάχαρη ανακατεύοντας.
- Προσθέτουμε το νερό, ανακατεύουμε και μοιράζουμε το μείγμα σε παγοκύστες.
- Παγώνουμε στην κατάψυξη μέχρι να σταθεροποιηθούν καλά τα παγάκια.
- Για να σερβίρουμε, μοιράζουμε τα παγάκια σε μεγάλα ποτήρια και απογεμίζουμε με το γάλα.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 220.