5'
προετοιμασία
Σύνολο: 5'
Υλικά
Μερίδες: 1Διαδικασία
- Για να ετοιμάσουμε το ισπανικό παγωμένο latte με ζαχαρούχο γάλα σε ένα ποτήρι ανακατεύουμε δυνατά το γάλα με το ζαχαρούχο, να αφρίσει σχεδόν το μείγμα.
- Αν έχουμε αφρογαλιέρα, μπορούμε να κάνουμε τη διαδικασία εκεί.
- Ετοιμάζουμε τον εσπρέσο και τον αδειάζουμε σε ένα μεγάλο γυάλινο ποτήρι που έχουμε γεμίσει με πάγο.
- Αδειάζουμε από πάνω το μείγμα γάλακτος-ζαχαρούχου, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 220.